God sommer!

Vi ønsker alle elever en velfortjent ferie.

Avslutning uten eksamen

Pandemien har også satt sitt preg på det siste skoleåret. I avslutningsukene har derfor andre aktiviteter enn eksamen stått i sentrum. Klassene har gjennomført årsprøver, fagsamtaler, fagdager og presentasjoner.

Volleyballturnering

De siste dagene før ferien har hele skolen hatt noen felles alternative opplegg. Idrettsfagelevene arrangerte volleyballturning for hele Elvis. Det ble kåret vinnere i ulike kategorier, av både sportslig og utenomsportslig karakter.

Foredrag med "Pølsa"

Mandag 13.juni fikk alle elever møte skilegenden Øystein "Pølsa" Pettersen i Idrettshallen. Han snakket om motivasjon, å sette seg mål og å tørre å ikke gjøre som alle andre. Responsen fra tilhørerne var svært positiv..

Alma i TLA og "Pølsa" fant tonen. - Klikk for stort bildeAlma i TLA og "Pølsa" fant tonen. Anna R. Salberg Hagen

Tur til Skagsvola

I løpet av de to påfølgende dagene ble alle klasser kjørt med buss opp til Skagsvola på vestsida av Engersjøen nord i Trysil. Der valgte elevene sjøl om de ville gå en kort eller lang tur. Været kunne ikke vært bedre, og det ble to trivelige og gode dager.

Skagsvola - Klikk for stort bildeSkagsvola Anna R. Salberg Hagen

Rast på toppen - Klikk for stort bildeRast på toppen Anna R. Salberg Hagen

Avslutninger

Tradisjonen tro har det også vært mange avslutninger. De to kveldene med fest for avgangselever med foresatte i idrettshallen ble minneverdige og solide punktum for skoleåra på Elvis.

Avslutning for avgangselevene - Klikk for stort bildeAvslutning for avgangselevene Hege Leigland Nybakk

2HAB på avslutning for avgangselevene - Klikk for stort bilde2HAB på avslutning for avgangselevene Anna R. Salberg Hagen

Skolen ønsker alle elever en riktig god sommer, og velkommen tilbake til nye og kjente fjes den 15.august. Det vil komme informasjon på hjemmesida i god tid før skolestart.