Koronainformasjon 14. desember

Skolen drifter på rødt nivå fra 16. desember til 13. januar.

Plan for oppmøte på skolen og hjemmeskole fram til jul

Det er laget en egen nyhetssak for skoledagen onsdag 15. desember.

Resten av skoledagene fram til jul fordeles klassene på oppmøte og hjemmeskole slik:

Studieforberedende

• Vg2 og Vg3, 2IFA og 3IFA, 2KDA, IB1 og IB2 møter på skolen 16.-17. desember, har hjemmeskole 20.-21. desember.
  • Vg1 (inkludert Pre-IB), 1IFA, 1KDA, 3PBA, 3PBB og 3PBC og Kombinasjonsklassen har hjemmeskole 16.-17. desember, møter på skolen 20-21. desember.
  • 3PBV møter på skolen 16.-17. desember, har hjemmeskole 20-21. desember.

Yrkesfag (HO, EL, TIF, BA, SE og 4S)

• Vg1 møter på skolen 16.-17. desember, har hjemmeskole 20.-21. desember.
  • Vg2 og Vg3 har hjemmeskole 16.-17. desember, møter på skolen 20.-21. desember.

TLA og FDV har tilpasset tilbud.

Det kan komme endringer i denne planen. I de tilfellene vil det være avtalt mellom elever og lærer.

Når du har hjemmeskole, vil du få oppgaver på Teams.

Når du møter på skolen

• Gå direkte til klasserommet ved ankomst. Alle grupper på mer enn 15 elever deles i to grupper fordelt på to rom (egen romplan (PDF, 157 kB)).
  • Klasser på 15 elever eller mindre er i ett klasserom som vanlig​.
  • Alle elever skal sitte med minst én meters avstand i klasserommet.
  • Alle elever skal ha faste plasser i alle rom. Det vil utarbeides klassekart.
  • All kroppsøving foregår ute. Kun Idrettsfag bruker idrettshall og garderober.
  • Koronaverter vil stå ved innganger og i fellesarealer. De minner om spriting av hender og avstand.
  • Kantineutsalget stenges fra 16. desember. Kantina kan brukes hvis du klarer å holde avstand.
  • Skolebiblioteket stenges fra 16. desember, men det vil være betjent. Det betyr at hvis du banker på, får du hjelp.

Oppstart i januar

Det kommer egen plan for dette.

Rødt nivå Elvis januar - Klikk for stort bilde