Koronainformasjon 3. november

Vi opplever en øktende smittetrend i Elverum nå.

På tross av dette skal skolen drifte som normalt på grønt nivå per nå. Det er også mye forkjølelse nå som gjør situasjonen krevende.

Det innføres en lokal forskrift fra torsdag 4. november 2021 kl. 00.00. I denne forskriften vil husstandsmedlemmer eller tilsvarende (kjærester, svært nære venner) til personer som har fått påvist covid-19 bli satt i smittekarantene. Dette vil kunne berøre elever og ansatte ved Elverum vgs. Kommuneoverlegene i Elverum vil ha oversikt over de som er smittet og gi dokumentasjon til elever/ansatte som er blitt satt i smittekarantene.

Når det gjelder engangstester fra skolen, skal dette koordineres. Er du vaksinert, trenger du i utgangspunktet ikke å teste deg, men følg med og test deg ved hvis du får symptomer.

Generelle anbefalinger ved nærkontakt av smitte:

• Uvaksinerte bør teste seg.
  • Del- og fullvaksinerte behøver ikke teste seg.
  • Alle skal være obs og teste seg ved symptomer, spesielt ved feber.
  • Den som tester negativt, er fullvaksinert og symptomfri, er ikke i karantene.

Ved endringer i situasjonen vil vi komme med ny informasjon.

Koronavirus - Klikk for stort bilde