Møteplassen Elvis er i gang

Etter ei lang koronapause, er vi endelig i gang igjen. Det var omkring 25 elever som møtte til oppstart 15.oktober.

leksehjelp - Klikk for stort bildeleksehjelp Ingvild Holen Elverum Røde Kors, elever på IB og skolebiblioteket på Elvis samarbeider om et tilbud til skolens elever etter skoletid, med både faglig og sosialt innhold.

Målet er å lage en felles arena for ungdom med både norsk og flerkulturell bakgrunn. Innholdet i tilbudet skal være hjelp til skolearbeid med fokus på språktrening, enkel matservering og ulike sosiale aktiviteter.

Møteplassen Elvis foregår på torsdager fra kl. 14.45 – kl. 16.15. Tilbudet er naturligvis gratis, og vil ha base i skolebiblioteket, men vi vil også benytte kantine og klasserom. Vi følger skolens smittevernrutiner.

På vår første torsdag denne høsten innledet Arild fra Røde Kors med litt informasjon. Før vi spiste pizza, ble leksehjelperne Marit, Petter, Odd Henry, Magnhild, Erland og Gard presentert. Ivrige elever, som også var med forrige skoleår, rakk til slutt å gjøre litt lekser.

Nye deltakere er hjertelig velkommen neste uke!