Skolevalgdebatt på Elvis

Ungdomspartiene har gjennomført en frisk skolevalgdebatt for et utvalgt lite publikum.

12 dager før valgdagen var det duket for debatt. Ungdomspartienes representanter viste stort engasjement allerede i innledningsappellene. Debatten tok naturligvis for seg sentrale saker i årets valg, som for eksempel klimakrise og oljeindustri, sentralisering, skole og sosial ulikhet.

Det at skolen nå drifter på gult nivå gjorde at kun fire klasser fikk overvære debatten i auditoriet. I disse klassene går det elever som er førstegangsvelgere denne høsten. Debatten ble også tatt opp og vil bli gjort tilgjengelig for alle elever. Valgtorget måtte utgå i år grunnet smittevernhensyn.

Debatten ble ledet og moderert med stødig hånd av lærer Jonas Martinsen og elever fra programfaget politikk og menneskerettigheter.

Godt valg til alle  førstegangsvelgere!skolevalg elvis - Klikk for stort bilde