Topplasseringer i landsfinalene

Heidi og Lina fra Pre-IB tok førsteplass i engelsk i International Language Competition i Kristiansand i helga.

Det var et høyt nivå i Skandinavias største språkkonkurranse. Elvis-elevene møtte Kristelig Gymnasium, Kristiansand Katedralskole, Asker vgs, St. Olav vgs og Mandal vgs. Etter 25 utfordrende spørsmål, klarte de å ta gull. De vant blant annet et stipend på 6000 kr fra sponsoren Cappelen Damm og et årsabonnement på Flimrommet til skolen vår. Heidi og Lina sier at det var interessant å møte andre engelskinteresserte og at det var spennende å reise til en ny by.

To andre Elvis-elever, Emil og Herman fra Vg2 ST, tok en fin andreplass i sin tysk.

Lena fra Vg1 ST kom pe en imponerende fjerdeplass i kategorien tysk morsmål.

Vi gratulerer!

Heidi og Lina fra Pre-IB - Klikk for stort bildeHeidi og Lina fra Pre-IB Rhian Sanville