Grønn tråd

Skolebibliotekuka 2022 på Elvis handler om bærekraft.

Relevant praksis for helseskretærer

Hvis du velger helseskretærutdanninga på Elverum vgs, får du relevante og gode praksisperioder.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Virkelighetsnær undervisning i Helsesekretærklassen

Da elevene i 3HSA skulle lære om sår og sårstell, ble det investert i utstyr som skulle gjøre opplæringa så realistisk som mulig.

Elvis-elever med toppresultater i internasjonal språkkonkurranse

Skolen har hatt deltakere i kategoriene engelsk og tysk i International Language Competition 2022.

Støttemarkering for Ukraina

Torsdag 17. mars inviterte elevene i programfaget Politikk og menneskerettigheter til samling i matpausa.

Drømmedag på Elvis

Det var god stemning i kantina da skolen markerte MOT Drømmedagen.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

2PIA er ettertraktet som lærlinger

Bedriftene står i kø for å sikre seg lærlingavtaler med elevene på Vg2 industriteknologi, lenge før skoletida er over.

Fagvalg for Vg1 ST

Nå skal Vg1 ST velge programfag for neste skoleår.