Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Elever som fikk elev-PC i 2019, betaler to egenandeler skoleåret 2020/2021. Faktura for siste avdrag betales 22. mai 2021.

gul elvis

Hvis smittetallene fortsetter å holde seg lave, drifter skolen på gult nivå fra mandag 19. april.

kantine

Kantina er stengt for salg og matservering i denne perioden.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Når smittetrykket er ekstra stort, og det er vanskelig å opprettholde avstand, er det nå anbefalt å bruke munnbind på skolen.

Rødt nivå Elvis januar

Fra tirsdag 13. april åpner skolen på rødt nivå. Alle elever har hjemmeskole fram til da.

Nytilsatt rektor på Elverum videregående skole, Einar Moan

Som ny rektor ved ELVIS ønsker jeg å sende en hilsen til elever, foresatte, ansatte og andre med tilknytning til skolen.

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Rødt nivå Elvis

Her får du oppdatert informasjon om skole- og koronasituasjonen etter påske.