Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Det er nok en elev som er testet positivt på covid-19 i dag, mandag.

This means that a total of 30 students and 5 teachers have now been quarantined for 10 days.

Det innebærer at til sammen 30 elever og fem lærere nå er satt i 10 dagers karantene.

leksehjelp

Etter ei lang koronapause, er vi endelig i gang igjen. Det var omkring 25 elever som møtte til oppstart 15.oktober.

Bjørn Erik Jønsberg (SØIR), Elise Mellemstuen, John Lawrence Puyat, Mia Lindberg og Najma Abdulkadir

HO-elever har hatt besøk fra SØIR.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Alle elever på studiespesialisering skal ha 140 timer matematikk på Vg1. Du må velge mellom matematikk 1P og 1T.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.