Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Smittetallene i regionen går ned, og vi er glade for at alle klasser kan møte opp over helga.

Muntlig eksamen for elever på Vg3 er avlyst. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Med bakgrunn i smittesituasjonen blir det hjemmeundervisning for avgangselevene på Elvis fra onsdag 26. til fredag 28. mai.

Hamar,Ringsaker,Stange og Løten

Elever fra Hamarregionen skal inntil ny beskjed blir gitt holde seg hjemme (Hamar, Ringsaker, Stange og Løten)

Toast

Skolen inviterer Vg2 yrkesfag og Vg3 ST, idrett, HS og påbygg til frokost på tirsdag kl. 7.50.

Illustrasjonsbilde: Utropstegn

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

En klasse ved skolen er nå i karantene som følge av et mindre smitteutbrudd.

Flere klasser har nå hjemmeskole.