Det er nå laget en plan for hvilke dager de ulike klassene skal møte på skolen de siste ukene fram til sommerferie.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Hamar 22. juni–3. juli 2020. Kursene er for deg som mangler bestått karakter.

Slik blir gradvis åpning av skolen i løpet av uke 20 (fra 11.mai 2020).

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Endelig kom meldingen om at vi får lov å åpne skolen for dere alle igjen. Vi jobber i skrivende stund med at det skal være trygt for elever og ansatte å komme tilbake.

.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Mandag 27. april starter vi gradvis åpning av skolen. Det er Vg2 og Vg3 yrkesfag som er de første ut. Vi er vel forberedt og gleder oss til å ta dere imot.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.