Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjon IB-spørsmål

Som dere sikkert har sett er det i media diskusjoner om hvordan karaktersetting på IB har foregått i år.

Anna Valdal fra Engerdal tilhører det første kullet ved Elvis som har fullført studieprogrammet 4S.

Rektor og elevrådsleder

Se vår sommerhilsen fra rektor, elevrådsleder og lærere.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) skal tas i bruk fra skolestart 2020 ved alle de videregående skolene i Innlandet.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Det er nå laget en plan for hvilke dager de ulike klassene skal møte på skolen de siste ukene fram til sommerferie.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Slik blir gradvis åpning av skolen i løpet av uke 20 (fra 11.mai 2020).