Velkommen til skolestart på Elvis!

Mandag 15. august 2022 ønsker vi alle elever velkommen til nytt skoleår.

God sommer!

Vi ønsker alle elever en velfortjent ferie.

Velkommen til avslutningsfest!

Skolen arrangerer avslutningsfest for avgangselever og foresatte. Klassene fordeler seg på to ulike dager. Invitasjonene finner du under.

Skolehagen Grønn Elvis

Du har kanskje sett at det har pågått en stor dugnad i hjørnet på idrettsanlegget de siste ukene? Skolehagen Grønn Elvis er nå etablert.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos

Utlodning for Ukraina

Kunst, design og arkitektur har laget fine premier og arrangert loddsalg.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Rettssak på Vg3 ST

Rettslære 2-elevene inntok tingretten, iførte seg kapper og gjennomførte flere virkelighetstro rettssaker.

Topplasseringer i landsfinalene

Heidi og Lina fra Pre-IB tok førsteplass i engelsk i International Language Competition i Kristiansand i helga.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.